Beerschot speelt match op "mauveplots"

Fabian Morren
| 116 reacties
Beerschot speelt match op "mauveplots"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot stelde vanmiddag zijn wedstrijdtenues voor op de Groenplaats dat voor de gelegenheid werd omgedoopt tot de "Mauveplots". Spelers doken plots uit het niets op rond 12h10 en speelden een onderling wedstrijdje.

De truitjes, die verwijzen naar een legendarische wedstrijdtenue uit het verleden, konden op enorm veel bijval rekenen. Vooral de witte shirt voor de uitwedstrijden werd enorm geapprecieerd.

De fans kunnen morgen op de fandag de truitjes kopen met een korting van 10 euro. Ze zullen zich moeten reppen, want voorlopig is er maar een levering van 1000 stuks. "We wilden dat onze fans dit jaar wel truitjes konden kopen op de fandag. We hebben hemel en aarde bewogen om deze hier te krijgen. Ik ben ze persoonlijk gaan afhalen, zodat we met een gerust hart de fandag tegemoet gaan. Helaas zijn er maar 1000 beschikbaar deze week", aldus commercieel manager Tony Vermeulen.

Voetbalkrant.com heeft in de stad het mysterieus wit busje gespot waarin de spelers zaten. U kan deze zien op de video. Morgen wordt het videoverslag van de wedstrijd gepost.

Hieronder kan u een sfeerverslag zien én de nieuwe tenues:


 
From Beerschot

Video:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties