Cabeke: "Dit is niet te beschrijven"

Jelle Vereecke
| 5 reacties
Cabeke: "Dit is niet te beschrijven"
Foto: © SC

Volg Westerlo nu via WhatsApp!

Westerlo versloeg gisteren TPS Turku met 0-1 en kan daardoor al uitkijken naar de derde voorronde van de Europa League. De held van de avond was Geoffrey Cabeke. Hij maakte als invaller de winning goal in de 93e minuut.

"Eigenlijk kan ik dit niet beschrijven", aldus Cabeke na de wedstrijd. "Voor mij was het al een droom om Europees te mogen invallen. Ik stond amper twee minuten op het veld en ik heb de bal maar drie keer geraakt."

"Schitterend als je dan kan scoren", zegt de 22-jarige Cabeke in HLN. "Toen de bal voor mijn voeten kwam, heb ik niet getwijfeld. Deze moest ik binnentrappen."

Het was de eerste Europese goal ooit voor Westerlo, want in het vorige Uefa Cup-avontuur (in 2001 tegen Hertha Berlijn) en twee eerdere Intertotocampagnes had de Kempense club nooit gescoord. "Mooi dat dit erbijkomt, het is voor mezelf trouwens ook mijn allereerste Westerlogoal."

De derde voorronde wenkt en Cabeke heeft al een gedroomde tegenstander voor ogen. "In principe mag het niet meer foutgaan, maar we moeten er wel ons hoofd bijhouden. Ik hoop dat we een klepper loten voor de volgende ronde. Atlético Madrid zou fantastisch zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties