Is Kompany plan K voor Bayern München? 'Ook deze topcoach weigerde voorstel van Duitse grootmacht én had daar héél goede reden voor'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Is Kompany plan K voor Bayern München? 'Ook deze topcoach weigerde voorstel van Duitse grootmacht én had daar héél goede reden voor'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bayern München is nog steeds op zoek naar een nieuwe coach. Vincent Kompany staat hoog op de verlanglijst. Vooral omdat alle andere opties van de Beierse grootmacht stilaan opgebruikt zijn. Ook bij een laatste poging werd bot gevangen.

Xabi Alonso, Julian Nagelsmann, Unai Emery, Ralf Rangnick, Erik ten Hag,... Het lijstje met gepolste kandidaten is lang. Wat de kandidaten nog gemeen hebben? Op het einde van de rit weigerden ze één voor één de aanbieding van Bayern München.

De Engelse media weten dat daar nog een naam kan worden bijgeschreven. Der Rekordmeister deed bij Arsenal FC een officiële aanvraag om met Mikel Arteta te praten. De Duitsers kwamen echter van een kale reis terug.

Arteta Mikel

Belangrijk om te weten: Arteta werd door de clubleiding van The Gunners op de hoogte gebracht van de Duitse interesse. De Spaanse coach gaf zelf aan dat hij géén zin heeft om te verhuizen. En daar is een reden voor. 

Arsenal speelt al twee seizoenen voor de oppergaai. Manchester City ging er twee keer mee lopen, maar het Londense bestuur wil deze zomer ingrijpen. In het Nederlands: Arteta heeft garanties gekregen van het Arsenal-bestuur.

Waarom wil Mikel Arteta bij Arsenal FC blijven?

The Gunners zijn van plan om deze zomer minstens honderd miljoen euro uit te geven op de transfermarkt. Die versterkingen moeten ervoor zorgen dat Manchester City van een vijfde opeenvolgende titel wordt gehouden. En uiteraard krijgt Arteta de nodige inspraak bij het bepalen van de targets.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties