Reactie Jovanovic: "Mijn revanche omdat ze Kosovo riepen"

Jovanovic: "Mijn revanche omdat ze Kosovo riepen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Milan Jovanovic is in sneltempo zijn loon van dit seizoen aan het verdienen. Na zijn twee beslissende treffers uit en thuis tegen Bursaspor bezorgde hij Anderlecht een punt op het veld van aartsrivaal Club Brugge.

En dan kwam de aard van het beestje nog maar eens boven. Als een gek rende de Serviër het veld rond, ging vieren met de bank van Anderlecht, de meegereisde spionkop en haalde de (denkbeeldige) mitrailette boven naar de supporters van Club. "Maar dat was niets, een geintje", lachte Jovanovic na de match.

Jovanovic was dan ook voor iedereen bereikbaar na de wedstrijd om zijn uitleg te doen ondanks een gemiste penalty in het begin van de partij. "Ik voelde geen extra druk daardoor, wel ontgoocheling. Ik was niet aangeduid om de strafschop te nemen, maar ik voelde me goed en dus neem ik hem", verklaarde de spits. "Ik ben blij dat ik beslissend ben, maar het moet nog beter worden."

Revanche voor 'Kosovo'
"Mentaal ben ik klaar, ervaring heb ik genoeg en voetbal kan ik spelen, maar ik heb nog meer kracht nodig. Dat voelde ik ook vandaag. Het zal ook niet zo zijn dat ik in elke wedstrijd het verschil zal maken."

Daarna was er even een warrige fase in het gesprek. Jova had de supporters van Club immers ergens 'Kosovo' horen schreeuwen. Iets wat voor de rest niemand gehoord had. "Dit is mijn revanche omdat de supporters 'Kosovo' riepen", zei Jovanovic over zijn doelpunt. "Ik ben Serviër, zoiets moeten ze niet doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties