Genk vindt 4 miljoen te veel

Tomas Taecke
| 81 reacties
Genk vindt 4 miljoen te veel
Foto: © SC

Racing Genk wil geen vier miljoen ophoesten voor Lokeren-speler Derick Tshimanga. De Limburgers zijn koortsachtig op zoek naar een nieuwe linksachter.

Racing Genk zal de transfereisen van Lokeren voorlopig niet inwilligen. Genk trok zijn bod op Derick Tshimanga op naar 2,5 miljoen euro maar kan de vraagprijs van vier miljoen niet tegemoet komen.

Tshimanga zat gisteren rond de Lokerse tafel met Peter Maes, technisch directeur Reynders en voorzitter Lambrecht. De partijen hadden naar verluidt een goed gesprek. De vleugelverdediger ontbrak vorig weekend, officieel wegens ziekte, maar sluit donderdag opnieuw aan bij de spelersgroep.

Racing Genk zet ondertussen zijn zoektocht naar een linksback verder. Omdat Pudil nog steeds in de belangstelling staat van het Spaanse Osasuna, wil Racing een eventueel vertrek snel opvangen.

De Zuid-Afrikaan Masilela mag van het verlanglijstje geschrapt worden, hij tekende voor Getafe. Ook de Senegalees Dramé vond in Verona al onderdak bij Chievo.

Genk richt nu zijn pijlen op Taleb Twatha, de 19-jarige Maccabi Haifa-verdediger die een uitstekende indruk gaf in het tweeluik met oog op Champions League-kwalificatie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties