Vandermarliere: "Wedstrijden tegen Antwerp altijd speciaal"

Dirk Pieters
| 12 reacties
Vandermarliere: "Wedstrijden tegen Antwerp altijd speciaal"
Foto: © SC

Sint-Niklaas gaat zaterdagavond op bezoek bij Antwerp. Een speciale wedstrijd voor heel wat spelers en de trainer van de nieuwkomer in de tweedeklasse.

“Het is altijd heel leuk om tegen Antwerp te spelen. Het is de oudste club van het land en we hebben heel wat spelers die nog nooit op de Bosuil speelden voor zoveel volk. Voor hen is dit ook een unieke ervaring”, aldus Jonas Vandermarliere. Toch lopen er met Yannick Put, Stavros Glouftsis en Regi Van Acker heel wat mensen met een Antwerpverleden rond. 

Als we Vandermarliere mogen geloven kan Sint-Niklaas punten rapen op de Bosuil. “We gaan zeker naar Antwerp om iets te rapen. Op papier is hun kern sterker dan die van ons maar in voetbal is nu eenmaal alles mogelijk. Wij gaan uit van onze eigen sterkte. Alles wat we daar kunnen rapen is mooi meegenomen. De druk ligt bij hen. Gelukkige wonnen we dit weekend van Woluwe waardoor we met vertrouwen kunnen afzakken naar Antwerp. 

Vandermarliere voelt zich alvast goed bij zijn nieuwe club. “We hebben een kern van twintig gelijkwaardige spelers waardoor de concurrentie groot is. Dat houdt iedereen scherp wat goed is voor de kwaliteit van ons spel. Indien we op deze manier verder blijven werken denk ik dat we tot heel wat in staat zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)

Nieuwste reacties