Ook Tottenham in de race voor Chivu

Tomas Taecke
| 1 reacties
Ook Tottenham in de race voor Chivu
Foto: © SC

Aan het rijtje clubs dat de transfervrije Christian Chivu in de winterstop wil inlijven, lijkt geen einde te komen. Ook Tottenham is geïnteresseerd in de 31-jarige verdediger van Internazionale.

Christian Chivu zal Inter in de winterstop naar alle waarschijnlijkheid verlaten. De Roemeen is einde contract en komt naar eigen zeggen niet genoeg aan spelen toe. Bovendien moet hij maar al te vaak op de linksachter opereren, wat niet naar de zin is van de gewezen Ajacied.

Naast Tottenham lieten eerder Liverpool, Manchester City, Napoli en PSG hun oog vallen op de verdediger. Ook is het niet uitgesloten dat Chivu in de winterstop terugkeert naar Amsterdam.

De Ajacieden anticipeerden met Chivu deze zomer al op een eventueel vertrek van Jan Vertonghen. Onze landgenoot bleef in Amsterdam waardoor het inlijven van de Roemeen overbodig leek.

"Net als deze zomer kan Chivu in de winterstop een eventueel vertrek van Vertonghen opvangen", vertelde Frank De Boer aan VI. "Hij is eigenlijk plan B, want ik denk niet dat hij wil komen om op de bank plaats te nemen".

"Chivu is een modelprof die Ajax ook altijd is blijven volgen", voegde de Ajax-coach er nog aan toe. "Hij beschikt over heel wat ervaring op het hoogste niveau, ook wij zijn hem niet vergeten", aldus Frank De Boer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties