Na winterstop eindelijk een fitte kern voor RC Genk?

Robby Morren
Robby Morren
| 14 reacties
Na winterstop eindelijk een fitte kern voor RC Genk?
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Mario Been heeft goede hoop dat hij na de winterstop kan beschikken over een fitte kern. Dan keren enkele belangrijke pionnen terug uit blessure.

Robby Morren in Genk

De Nederlandse coach kreeg tijdens zijn eerste maanden bij Genk af te rekenen met heel wat blessureleed en ook op dit moment liggen met Vanden Borre, De Bruyne, Hubert, Hyland en Joneleit nog een handvol basisspelers in de lappenmand.

“Anthony Vanden Borre zal helaas out zijn tot na de winterstop. David Hubert zal in Turkije instromen en Kevin De Bruyne recupereren we misschien ook na de winterstop. Khaleem Hyland zal mogelijk volgende week kunnen trainen maar er hangt hem natuurlijk nog een schorsing boven het hoofd", legt Mario Been uit op zijn wekelijkse persbabbel.

Vermoeidheid bij spelers
Hij was tevreden dat er eindelijk eens een volledige week door kon getraind worden. “We hebben eens een normale trainingsweek gehad, zonder midweekvoetbal en dat is wel lekker. Ik kan me best wel voorstellen dat het voor een pak jongens die heel veel wedstrijden hebben gespeeld, toch wel een zwaar programma is geweest. We hadden heel veel blessures en jongens die nog niet klaar waren, waardoor ik vaak een beroep moest doen op dezelfde spelers.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties