Sollied: "Voor seks en rock-'n-roll moet je aan andere kant zijn"

Sollied: "Voor seks en rock-'n-roll moet je aan andere kant zijn"
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Trond Sollied zit met de klacht voor ongewenste intimiteiten in zijn maag. De Noor wou op de persconferentie deze week niet veel kwijt over de zaak.

"Voor seks en rock-‘n-roll moet je aan de andere kant zijn, hier gaat het over voetbal", antwoordde de Gent-trainer aan een Noorse journalist. "Of dit verhaal me gestoord heeft? Wat denk je? Als je familie hebt, begrijp je wat ik bedoel."

"Wie zoekt, die vindt, zegt de bijbel. Wat er te vinden valt? De waarheid. Maar ik ga niet heel de bijbel voorlezen", vervolgt hij. "Ik richt me op het voetbal, daar ben ik het beste in."

Goed, AA Gent wordt aanzien als een offensieve ploeg, maar de jongens van Sollied vonden de laatste twee wedstrijden het doel niet meer. “De frisheid bij enkele spelers is zoek. Het probleem bij Yassine El Ghanassy gaat niet zomaar weg. En Christian Brüls trainde deze week niet zo veel (tegen Beerschot had Brüls last van hartritmestoornissen, n.v.d.r.).”

Ilombé Mboyo, Zlatan Ljubijankic en Elimane Coulibaly hadden ook al blessures waardoor ze niet hun beste vormpeil hebben. De velden worden zwaarder en er wordt twee dagen na elkaar gespeeld op het veld van Brugge. Maar dat geldt ook voor Cercle dat ook goed voetbal wil spelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties