Reactie Daum: "Prestatie was ondermaats"

Melissa Maes
| 162 reacties
Daum: "Prestatie was ondermaats"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge behaalde na de winterstop een nul op zes en dat zint trainer Christoph Daum niet. “Ik had toch een reactie van mijn spelers verwacht.”

Tomas Taecke in Brugge

“Onze prestatie was heel ondermaats. Ik wens hierbij tevens mijn collega te feliciteren met de overwinning, want ze hebben de zege allerminst gestolen”, aldus Christoph Daum na de match tegen KV Mechelen.

“Na een nederlaag kan je nooit tevreden zijn, maar ik had na de partij op Anderlecht toch een reactie van mijn spelers verwacht. Maar ook vanavond hebben we niet gebracht wat we hoopten te bereiken. Tenslotte draait het om resultaten en daar zijn we helaas niet in geslaagd.”

“Nochtans ben ik wel nog altijd overtuigd van de kwaliteit in mijn spelersgroep. Na de winterstage in Marbella had ik gehoopt op een optimale start van de tweede seizoenshelft, maar dat is helaas niet het geval.”

Over Carlos Bacca was de coach wel positief. “Je ziet duidelijk dat die jongen iets in zijn mars heeft, al was het voor hem uiteraard niet meteen de meest geschikte wedstrijd om zijn debuut te maken. Het komt er nu op aan om rustig verder te werken.”

“Maar dat geldt ook voor de rest van mijn spelers. Komende woensdag komt Lokeren op bezoek en dan wacht ons opnieuw een zware opdracht. Dan moeten we echt wel een goed resultaat bij elkaar voetballen. Dat zijn we onze fans nu eenmaal verschuldigd.”

“Ik kan hun ontgoocheling en bijhorende reactie heel goed begrijpen. Club beschikt over fantastische supporters die zich op allerlei manieren met hun elftal vereenzelvigen. Dan komt zo’n nederlaag altijd hard aan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties