Interview Gillet: "Ik mocht en wou niet naar Galatasaray"

Gillet: "Ik mocht en wou niet naar Galatasaray"
Foto: © SC

Guillaume Gillet kon tijdens de winterstop verkasten naar Galatasaray, maar de Turken kregen een 'njet' van Anderlecht. De rechtervleugel haalde ook zelf zijn neus op voor de Turkse club.

Johan Walckiers in Anderlecht

Gillet is momenteel in onderhandeling over een nieuw contract. "We zitten op de goede weg, het zal wel in orde komen", aldus de topschutter van de Brusselaars. "Galatasaray was inderdaad concreet, maar Anderlecht heeft duidelijk gemaakt dat ik niet weg mocht. Dat is een teken van respect voor mij. Op financieel gebied kon ik natuurlijk een goede zaak doen, maar ik zag me echt niet vertrekken tijdens de winterstop. Het objectief is kampioen worden."

"Galatasaray is natuurlijk ook een goede ploeg, vergelijkbaar met Anderlecht. Ze spelen ook waarschijnlijk Champions League en er zitten een paar spelers met naam en faam. Maar de kans dat ik ging vertrekken in januari zat dichtbij nul. Tijdens de zomer? Dat zullen we dan wel zien. Als ik een heel goeie tweede seizoenshelft speel, zal de interesse wel komen. En dan zal ik alles bekijken. De Champions League is immers ook een prioriteit voor mij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties