Interview Raymaekers: "Goed op weg om doelstelling te halen"

Dirk Pieters
| 7 reacties
Raymaekers: "Goed op weg om doelstelling te halen"
Foto: © SC

OH Leuven kreeg de vorige wedstrijd een serieuze pandoering te verwerken. Toch lijkt de nederlaag geen zware gevolgen te hebben. De eersteklasser is aan een goed seizoen bezig en daar is Wim Raymaekers het helemaal mee eens.

Onze redactie zocht de speler op en stelde hem enkele vragen over het huidige seizoen.

Het ziet er naar uit dat jullie de doelstelling gaan halen?

"De weg is nog lang, maar we zijn inderdaad goed op weg om onze doelstelling te behalen om play off 2 te spelen. Zo'n nederlaag als afgelopen weekend tegen Genk mag niet meer gebeuren."

Je mag dus spreken over een geslaagd debuut in de eerste klasse?

"Ik durf toch te mogen stellen dat OH Leuven meer dan een aanwinst is gebleken voor de Jupiler Pro League. Als je onze resultaten bekijkt en je ziet het enthousiasme van de fans tijdens de thuiswedstrijden, dan mogen we heel tevreden zijn. Ook onze resultaten tegen de topploegen mochten zeker gezien worden. Met nog zeven wedstrijden te gaan en enkele belangrijke thuiswedstrijden moeten we onze doelstelling kunnen halen."

Ben je zelf tevreden met jouw prestaties dit seizoen?

"Ik ben tevreden over mijn eerste seizoenshelft. Ik heb bijna alle wedstrijden mogen spelen en ik voel dat er nog progressie in mijn spel zit om mee te evolueren. Jammer genoeg begon ik 2012 een beetje in mineur na een lastige blessure, maar die is nu verleden tijd."

Hoe ziet de toekomst er voor jou uit?

"Ik ben nu 26 en weet dat mijn sterke jaren nog moeten komen. Ik heb zeker nog de ambitie om een succesvolle carrière in eerste klasse uit te bouwen. Momenteel zit ik erg goed bij OH Leuven. Het is een club in opbouw waar ik zelf in mee kan groeien en waar er een aangename sfeer hangt tussen alle partijen in de club. Zoiets is heel belangrijk in het voetbal. Ik heb nog een contract tot de zomer van 2013 en dan zien we wel."

Tijdens de winterstop kwamen er enkele versterkingen. Zo is Gislason één van de nieuwkomers.   

  • "Gislason lijkt me wel een aanwinst voor onze club. Met de blessure van Nicky Hayen werd de spoeling achterin misschien wat dun en met zijn ervaring denk ik wel dat hij ons in de strijd om het behoud nog wat kan bij brengen."

  • Corrigeer
    Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

    Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

    Meer nieuws

    Meer nieuws

    Populairste artikels

    Jupiler Pro League

    Nieuwste reacties