Valencia wint opnieuw; Udinese haalt zwaar uit

Dirk Pieters
| 3 reacties

Stoke City had de moeilijke opdracht om een 0-1 achterstand goed te maken op het veld van Valencia, maar dat leek al snel een onmogelijke opdracht. De Spaanse topclub kwam al snel tot scoren en Stoke had niet genoeg kwaliteiten om het tij te doen keren.

Valencia kwam al na twintig minuten op voorsprong. Jonas zette de Spaanse club al meteen op rozen. Dat was meteen ook de eindstand. Een zuinige zege voor Valencia.

Udinese was op eigen veld niet verder gekomen dan een 0-0 gelijkspel en moest dus nog vol aan de bak tegen Paok Saloniki. En dat nam de club wel heel letterlijk. Al na twintig minuten stond de Italiaanse club al op een 0-2 voorsprong. Danilo opende de score al na vijf minuten en amper tien minuten later zette Flores de 0-2 op het bord.

Ook na de pauze kon Paok geen vuist meer maken. Het was Domizzi die er vanop de stip zelfs 0-3 van maakte.