Reactie Arzo: "Kan me tweede helft niet herinneren"

Melissa Maes
| 2 reacties
Arzo: "Kan me tweede helft niet herinneren"
Foto: © SC

César Arzo moest woensdag tegen Racing Genk in het begin van de tweede helft naar de kant met een schouderblessure. De Spanjaard had zoveel pijn dat hij de laatste 45 minuten niet meer goed kan herinneren.

Melissa Maes in Genk

“Mijn schouder ging in de eerste helft bijna helemaal uit de kom, de dokter wist die nog terug op zijn plaats te krijgen. In het begin van de tweede periode had ik veel te veel pijn om nog verder te spelen”, vertelt César Arzo met een pijnlijke grimas na de verloren partij.

“Ik denk niet dat een operatie nodig zal zijn, maar ik ben geen specialist.” AA Gent-dokter Luc Vanden Bossche waarschuwt. “Als het nog eens zal gebeuren, dan dringt een operatie zich waarschijnlijk wel op. Morgen zullen we een foto nemen.”

Het was opmerkelijk dat AA Gent zonder de aanwezigheid van zijn aanvoerder zomaar de voorsprong uit handen gaf. “Ik had nochtans het gevoel dat we een slimme eerste helft speelden. De tweede periode kan ik me niet goed meer herinneren.”

“Ik zal de beelden op televisie moeten herbekijken. Ik had te veel pijn om de partij goed te volgen. Deze nederlaag smaakt bitter. Het is niet goed om de laatste wedstrijd voor de start van de play-offs te verliezen”, besluit Arzo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties