Lokeren-preses: "We hebben een waterkans"

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Lokeren-preses: "We hebben een waterkans"
Foto: © SC

Roger Lambrecht (foto) hoopt dat zijn club Lokeren vanavond alsnog een plaats in PO-I kan bemachtigen, maar hij beseft dat de kansen niet zo groot zijn. "De kans is klein, maar het kan", aldus de preses van de Wase club.

Lokeren weet wat het vanavond moet doen: winnen van Cercle Brugge. Maar zelfs als dat gebeurt, ligt het lot van de bekerfinalist niet in eigen handen.

"Hadden we vorige week Beerschot verslagen, dan was de kans zeker groter geweest, maar nu zijn de kansen wel erg miniem. Maar je weet nooit, er zijn al meer vreemde zaken gebeurd tijdens deze competitie. Het kan nog, niets is gespeeld", weet Lokeren-mecenas Roger Lambrecht in GvA.

"Zelfs onze tegenstander van vanavond, Cercle Brugge, kan nog naast het ticket grijpen", weet Lambrecht die al een paar keer heeft gevloekt omdat zijn ploeg in het begin van de competitie te veel punten te grabbel gooide. "Hoe we tegen Leuven een doelpunt op buitenspel incasseerden, of de punten weggaven tegen Bergen. Als je die erbij telt, waren we al zeker van PO-I", besluit Lambrecht.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties