Said Abbou: "Momenteel heel wat interesse"

Dirk Pieters
| 6 reacties
Said Abbou: "Momenteel heel wat interesse"
Foto: © SC

Waar ligt de toekomst van Said Abbou? De aanvaller, momenteel nog aan het werk bij SK Londerzeel, is aan het einde van het seizoen transfervrij en bekijkt alle opties.

Onze redactie sprak met Said Abbou over zijn toekomst. "Ik hou nu vooral mijn conditie op peil. Ik wil volledig klaar zijn om volgend seizoen goed te starten. Waar dat is blijft momenteel nog een vraagteken. Ik wil natuurlijk zo hoog mogelijk mikken, maar speelminuten blijven natuurlijk het belangrijkste in voetbal. Ik heb heel wat aanbiedingen ondertussen van ploegen uit top derde klasse, maar ik wacht momenteel nog even af. Er was voordien ook al interesse van Roeselare en Tienen, maar we zien wel hoe het loopt", aldus de aanvaller.

"Ik heb nog niet al te veel kansen gekregen, maar als personen zoals Stefaan Tanghe mij vorig seizoen zeer goed vonden, dan doet dat deugd. Ik mag dit opnemen als een mooi compliment en dat geeft vertrouwen voor de toekomst."

Waar zou Abbou het liefst aan spelen toe komen? “Een terugkeer naar Antwerp met het nieuwe bestuur daar zou ik zeker niet vies van zijn. Zeker wetende dat ze nog steeds op zoek zijn naar aanvallende en scorende krachten. Ze weten dat ik het doel weet staan en met dat nieuwe bestuur zouden mijn kansen om te spelen veel hoger liggen dan in het tijdperk van Eddy Wauters. Ook Eendracht Aalst kan nog altijd en die interesse is vrij concreet naar volgend seizoen toe.”

"Ik zoek vooral een ploeg waar spelers vertrouwen krijgen. Ik geef me altijd volledig en ben niet vies van mijn truitje nat te maken en te vechten voor een ploeg. Maar de trainers moeten ook jeugdspelers een kans durven geven. Elke spits heeft vertrouwen nodig en daar kan een goede coach bij helpen. Voor trainers als Bob Peeters heb ik groot respect. Hij durft met youngsters spelen en geeft ze veel vertrouwen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties