Brys is zwaar ontgoocheld en kwaad na ontslag

Mathias Dumarey
| 31 reacties
Brys is zwaar ontgoocheld en kwaad na ontslag
Foto: © SC

Gisterenavond laat raakte bekend dat Marc Brys niet langer hoofdtrainer is van KV Mechelen. De oefenmeester reageerde in GvA kwaad en ontgoocheld op het nieuws. "Dit is een mokerslag", klinkt het bij de Antwerpenaar.

Marc Brys is ontgoocheld en kwaad nadat hij gisterenavond te horen kreeg dat hij moet opkrassen bij KV Mechelen. "De club heeft een sportieve evaluatie gemaakt en deed dat zonder mij hierin te horen. Zijn wij eigenlijk 2012?", vraagt een bittere Brys zich af.

"Ik had ook graag mijn evaluatie uit de doeken gedaan. Ik voel me onrechtvaardig behandeld en dat maakt me kwaad. De spelersgroep heeft ook goede resultaten gehaald. Alle andere redenen zijn om mee te lachen", aldus Brys.

Bij KV Mechelen verwijten ze Brys dat hij te weinig oog had voor de jongeren. "Ook in de tien jaar voor ik er kwam is er geen enkele jeugdspeler doorgebroken. Ik heb wel enkele jongeren bij de A-kern gehaald. Op de extra-sportieve redenen heb ik wel geen vat", aldus nog Brys die met enkele bestuursleden van KV Mechelen een vertroebelde relatie zou hebben.

Wie de opvolger van Brys wordt bij de Maneblussers, is nog niet bekend. Naar verluidt zijn Dennis Van Wijk en Harm Van Veldhoven in de running. Ook Glen De Boeck stuurde al zijn cv.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties