"Anderlecht sprak nog niet met Van den Brom"

Sam Soetaers
| 50 reacties
"Anderlecht sprak nog niet met Van den Brom"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht heeft nog steeds geen opvolger gevonden voor Ariël Jacobs. Het lijkt er wel sterk op dat de opvolger van Jacobs een Nederlander zal zijn.

Bij Anderlecht is John Van den Brom een interessante piste. Vorig seizoen loodste hij ADO Den Haag via play-offs naar Europees voetbal en straks is misschien ook Vitesse zeker van Europees voetbal onder zijn leiding.

"Maar Anderlecht heeft nog geen contact opgenomen", weet zijn zaakwaarnemer Louis Laros in HLN. "De club heeft wel bij mij gepolst en ik heb Vitesse daarvan op de hoogte gebracht. Op dit moment is John alleen maar met Vitesse bezig. Vanaf morgen kunnen we over andere dingen praten. Maar we gaan uiteraard eerst met Vitesse rond de tafel zitten."

Al heeft Anderlecht ook nog andere pistes. Zo zou Fred Rutten genoemd worden. Danny Blind werd aangeboden en ook de naam van Heerenveen-coach Ron Jans is al gevallen in het Astridpark. Verder zou ook de 49-jarige Ronald Koeman op het lijstje van Anderlecht staan. Die laatste ligt nog wel een jaar onder contract bij Feyenoord.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties