Sollied stelt zijn eisen: "Meer inspraak krijgen"

Sam Soetaers
| 14 reacties
Sollied stelt zijn eisen: "Meer inspraak krijgen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tenzij er vanmiddag nog een mirakel gebeurd, is AA Gent zeker van Europees voetbal. Het legde daar donderdag al de basis voor door met 1-5 te winnen van Cercle.

Vanmiddag staat er de terugwedstrijd op het programma. "Ik verwacht dat we ook nu een goede match gaan spelen en winnen", blikt de Noor vooruit in HLN. "Nee, ik weet nog niet welke jongens gaan spelen. Al kan ik je wel verzekeren dat er een goede ploeg op het veld zal staan."

Sollied heeft nog een contract voor één seizoen bij AA Gent. De oefenmeester wil dan ook graag bij Gent blijven. "Al mijn gedachten zijn bij deze club. Op dit moment heb ik geen andere plannen. Tenzij er nog iets op mij afkomt. In het voetbal weet je maar nooit. Je krijgt een aanbieding en dan moet je snel beslissen. Georges Leekens is daar een goed voorbeeld van."

Naar volgend seizoen toe wil Sollied meer inspraak krijgen in het transferbeleid van de club. "Ik leid trainingen en wedstrijden, maar ik weet niet welke spelers er worden aangetrokken of verkocht. Ik ga niet vragen dat Gent het geld door ramen en deuren gaat gooien, maar dat crisismanagement hoeft niet meer. Ik wil ook opnieuw gaan scouten. Ik zie al snel of iemand goed is of niet. Het heeft geen nut om iemand tien keer te gaan scouten. In de tijd dat ik bij Club Brugge was wilde ik Yaya Touré aantrekken voor 700.000 euro. Ik wist dat we hem voor het dertigvoudige konden verkopen. Heb ik gelijk gekregen?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties