Voorzitter Houben: "Genk gaat voor top drie"

Robby Morren
Robby Morren
| 71 reacties
Voorzitter Houben: "Genk gaat voor top drie"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Racing Genk begint met hoge ambities aan het seizoen. Voorzitter Herbert Houben maakte duidelijk dat de top drie het doel is.

Robby Morren in Genk

Verwacht mag worden dat Genk tijdens de komende weken nog enkele spelers zal voorstellen. "Onze groep is zo goed als klaar, hier en daar moet er nog iets gebeuren maar dat komt wel in orde. Ik houd mezelf weinig bezig met het sportieve luik, we zijn een goed gestructureerde club."

Geen bank
De voorzitter is trots dat Genk financieel een uitstekend rapport kan voorleggen. "Financieel gaat het heel goed met Genk, we zijn financieel gezond maar het is niet de hoofddoelstelling van veel geld in kas te hebben. Wij zijn een voetbalclub en geen bank. We moeten een gezond beleid voeren."

Top drie
Over de doelstelling voor het komende seizoen, laat Houben geen twijfel bestaan. "Wij kunnen niet aan het seizoen beginnen met als doel de top zes te halen want dan zouden we niet goed gewerkt hebben. Ik weet waar de club vandaag staat en wij mogen zeker van in het begin zeggen dat we voor de top drie gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties