Argentijn van Malaga voor Anderlecht?

Dennis Moonen
| 122 reacties
Argentijn van Malaga voor Anderlecht?
Foto: © SC

Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck verkondigde na het vertrek van Matias Suarez naar CSKA Moskou dat paars-wit het verlies zou opvangen met een speler uit de eigen kern. Nu is de landskampioen toch opnieuw geïnteresseerd in Diego Buonanotte van Malaga, meldt GvA.

Buonanotte is een 24-jarige Argentijnse aanvallende middenvelder, die momenteel de kleuren van het financieel geplaagde Malaga verdedigt. Eerder speelde hij ook voor River Plate in Argentinië. De vaardige speler was ook jeugdinternational op de Spelen in Peking en won er een goude medaille.

Anderlecht zou de Argentijn willen huren maar Malaga zou een definitieve transfer eerder zien zitten. Ui een poll, die de Anderlechtsupporters konden invullen, bleek dat slechts 5,4 procent de transfer van Buonanotte ziet zitten. Topfavoriet bij de fans is Maarten Martens van AZ, gevolgd door Mehdi Carcela (Anzhi).

Malaga zet door de financiële problemen al zijn spelers in de etalage. Ook Cazorla (Arsenal) en Rondon (Tottenham) staan dicht bij een vertrek uit het zuiden van Spanje.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties