Hargreaves traint mee bij QPR

Dennis Moonen
| 1 reacties
Hargreaves traint mee bij QPR
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Pechvogel Owen Hargreaves heeft eindelijk onderdak gevonden. De speler zag zijn contract bij City niet verlengd en mag nu zijn conditie onderhouden bij QPR, weet The Guardian.

Hargreaves sukkelt al vier jaar met tal van blessures. Sinds 2008 kwam hij in welgeteld één wedstrijd in actie. QPR vangt de onfortuinlijke middenvelder nu op. Hij mag er zijn conditie op peil houden, maar voor een transfer is het nog veel te vroeg. "Owen traint mee met de groep. Maar we hebben nog geen verplichtingen naar elkaar toe", zei trainer Mark Hughes.

Hargreaves laat het allemaal op zich af komen. Hij heeft ook lang getwijfeld om zijn voetbalcarrière stop te zetten maar nu lijkt hij toch weer het geloof te hebben om terug te keren op het hoogste niveau. "Ik ga geen wilde uitspraken doen. Als ik terug volledig fit ben, dan ga ik er weer voor. Maar ik ga niets forceren. Als ik mijn niveau van vroeger niet meer haal, dan wil ik niet meer spelen."

De voormalige Engelse international beleefde zijn topjaren bij Bayern München. Nadat hij in 2007 tekende voor Manchester United begon het fout te lopen door blessures.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties