Deschacht naar SK Deinze

Pieter Vierstraete
| 11 reacties
Deschacht naar SK Deinze
Foto: © SC

Xavier Deschacht, de broer van Olivier, gaat terug voetballen bij SK Deinze. In een interview met Sportwereld vertelt Xavier blij te zijn met de transfer: "Ik wil het voetbalplezier terugvinden."

Xavier kende een gelijkaardige start van zijn carrière zoals broer Olivier. Via AA Gent kwam hij bij SK Lokeren terecht. In 2007 speelde de aanvaller voor KMSK Deinze. Na twee korte verblijven bij KV Oostende en SK Sint-Niklaas keert Deschacht nu terug naar Deinze.

“Ik ben heel opgelucht. Er was weinig belangstelling voor mij wat begrijpelijk was nadat ik een lange periode uit beeld verdween”, vertelt Deschacht in Het Nieuwsblad. “Ik scoorde veertien goals in mijn eerste seizoen Sint-Niklaas en we promoveerden naar tweede klasse. Helaas werd vorig seizoen een afknapper van formaat. We verloren tien wedstrijden op rij en na de jaarwisseling kwam ik niet meer aan de bak.”

“SK Deinze koestert de ambitie om binnen twee à drie jaar naar tweede klasse terug te keren, we hebben een kwalitatief sterke kern”, besluit Deschacht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties