"Geen interesse in De Ceulear"

Mathias Dumarey
| 30 reacties
"Geen interesse in De Ceulear"
Foto: © SC

Benjamin De Ceulaer is de ster van het huidige Lokeren, maar volgens zijn trainer Peter Maes is er geen enkele Belgische topclub die zich gemeld heeft voor hem. "Ze shoppen liever in het buitenland", aldus de Lokeren-coach in GvA.

Benjamin De Ceulaer voert met twee andere spelers na twee speeldagen de topschutterslijst aan met drie doelpunten. "Toen we hem in Nederland ophaalden, wisten we al dat hij een goede technische bagage had, maar nu koppelt hij daar ook rendement aan. Bij onze noorderburen scoorde hij nog veel te weinig", aldus Peter Maes.

Bij Lokeren waren ze er niet gerust op dat De Ceulaer in hun rangen zou blijven dit seizoen, maar tot dus ver heeft zich geen enkele Belgische topclub concreet gemeld voor de Limburger. "Deze De Ceulaer heeft een basisplek bij elk Belgisch team, ook bij de topclubs. Geen enkele heeft al naar de voorwaarden geïnformeeerd. Ze shoppen liever in het buitenland. Het is bizar maar niet zo slecht voor ons. We willeh Benji graag bij ons houden", besluit Maes.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties