Reactie Mbokani: "Had tegen Hasi gezegd dat ik ging scoren"

Mbokani: "Had tegen Hasi gezegd dat ik ging scoren"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wat een avond voor Dieumerci Mbokani. Voor de Congolese spits was het de eerste keer sinds mei 2007 dat hij een hattrick scoorde. Toen was het tegen het teloorgegane SK Beveren dat hij er (ook bij Anderlecht) drie inlegde.

Johan Walckiers in Brugge

"Voor de match sprak ik met Besnik Hasi", lachte Mbokani na de wedstrijd. "Hij wees er mij op dat ik al twee matchen niet meer gescoord had en ik zei hem dat ik er minstens één of twee ging scoren. Wanneer ik er nog eens drie scoorde? Ik weet het niet. Beveren, jawel, die match herinner ik mij. Nu wil ik wel op dit ritme doorgaan. Hoeveel ik er ga scoren. We zullen zien op 1 september. Dan vertel ik het."

Een indicatie dat Mbokani nog op een transfer zinspeelt. "We zullen zien. Voor mij is het halen van de Champions League belangrijk. Of er interesse is? Ja, maar niks concreet. Als er een mooi bod komt, ga ik dat wel zeker bekijken."

Het is ook geen geheim dat Mbokani droomt om bij een topclub terecht te komen. En als het even kan, zou dat ook nog de Premier League moeten zijn. "Ik ken mijn kwaliteiten. Ik weet wat ik kan en ja, ik droom nog van de Premier League."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties