Delaplace: "Winnen in Lierse is niet evident"

Christophe van den Boom
| 6 reacties
Delaplace: "Winnen in Lierse is niet evident"
Foto: © SC

Zaterdagavond nemen Lierse en Zulte Waregem het tegen elkaar op. Jonathan Delaplace weet dat het een moeilijk wedstrijd wordt, maar hij wil toch de drie punten mee naar huis nemen.

“Lierse beschikt over een sterk defensief blok. Ze hebben een trouw publiek waar ze thuis altijd op kunnen rekenen. Niemand heeft het daar gemakkelijk”, vertelt Delaplace aan Essevee TV. “Ze hebben slechts eenmaal verloren en zes keer gelijkgespeeld. Winnen is dus zeker niet evident.”

In de beker moest Lierse zich gewonnen geven tegen tweedeklasser Westerlo. “Het is zeker dat er nog ontgoocheling heerst, maar de competitie is een ander verhaal. Om de bekerkater te vergeten zullen ze zaterdag des te meer willen winnen tegen ons. We weten dat er ons een moeilijke partij te wachten staat.”

Essevee is goed begonnen aan de competitie. Op dit moment kamperen ze in de top zes, maar de Franse middenvelder wil nog geen grote uitspraken doen. “Het is nog te vroeg om te spreken van de top zes. We bekijken het match per match, maar we proberen toch om zo lang mogelijk in de top zest e blijven. Laten we eerst beginnen met een goed resultaat te boeken op Lierse”, besluit de Fransman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties