Bacca: "Fantastisch om met Radamel Falcao te spelen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 68 reacties
Bacca: "Fantastisch om met Radamel Falcao te spelen"
Foto: © SC

Carlos Bacca werd enkele dagen terug opgeroepen voor Colombia. Bij Colombia speelt ene Radamel Falcao, wereldspits van beroep bij Atlético Madrid. Bacca is erg trots om met Falcao te spelen: "Hij is de beste spits ter wereld."

Carlos Bacca is in vorm, hij scoorde al zeven keer voor Club Brugge in de Jupiler Pro League. Dat is ook Pékerman, de bondscoach van Colombia niet ontgaan. Bacca werd opgeroepen voor de wedstrijd tegen Paraguay.

Bacca is erg trots om samen te kunnen spelen met Radamel ‘El Tigre’ Falcao, de superspits van Atlético Madrid: “Het is echt fantastisch om met Falcao te spelen. Hij is de beste spits van de wereld”, vertelt hij aan Marca.

Bacca’s ambities liggen in het buitenland: “Ik zou graag in Spanje of Engeland spelen, ik werk elke dag om dat doel te bereiken.” Bacca heeft het echter momenteel naar zijn zin in België, vooral de samenwerking met Victor Vazquez loopt goed: “Victor is een geweldige speler, technisch erg sterk. Hij geeft een pass altijd op het juiste moment.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties