Groep G: Benfica wil Barcelona verrassen

Fabian Morren
| 0 reacties
Groep G: Benfica wil Barcelona verrassen
Foto: © SC

Om 18 uur al neemt in groep G Spartak Moskou het op tegen Celtic. Later op de avond is er Benfica - Barcelona. Vooral naar dat tweede duel wordt er uitgekeken.

Barcelona kon in zijn eerste duel maar nipt winnen tegen Spartak Moskou. Benfica deelde de punten met Celtic. De Portugezen hopen in eigen huis de buren uit Spanje te kunnen verrassen. In de Primera Division liet Barça nog geen enkel punt liggen.

Benfica-coach Jesus ziet mogelijkheden. "Barcelona is het beste team ter wereld als het gaat om het aanvallen, maar ze hadden problemen in de wedstrijden tegen Spartak Moskou en Sevilla. Dat bewijst dat ze niet perfect zijn", zegt hij.

In de andere wedstrijd gaan Spartak Moskou en Celtic op zoek naar hun eerste overwinning dit seizoen in de CL.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Barcelona is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Benfica daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Barcelona met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 155 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Benfica strijkt u 550 euro op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties