Voetbalkrant.com geeft vijf duotickets weg voor Anderlecht-Malaga

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 16 reacties
Voetbalkrant.com geeft vijf duotickets weg voor Anderlecht-Malaga
Foto: © SC

Wil u morgen nog naar de Champions League-wedstrijd Anderlecht-Malaga en heeft u geen tickets? Voetbalkrant.com biedt de oplossing. Wij geven nog tien tickets weg.

Speciaal voor onze lezers en in het bijzonder de Anderlecht-supporters doet Voetbalkrant.com een extra actie. Wij hebben nog tien kaarten (vijf duotickets) voor de wedstrijd van woensdagavond om 20u45.

Anderlecht neemt het dan op tegen de derde uit de Spaanse competitie. Wie er nog bij wil zijn, moet snel zijn.

Als trouwe bezoeker van Voetbalkrant.com maak jij kans om gratis naar de wedstrijd te gaan kijken in het Constant Vanden Stockstadion! Je moet gewoon antwoorden op een heel simpele vraag.

Wat viert Voetbalkrant op 7 oktober 2012? Neem HIER deel aan onze wedstrijd!

Woensdag om 10 uur maken we de winnaars bekend.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Malaga is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Anderlecht daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan  GRATIS wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en Unibet verdubbelt je storting to maximaal 100 euro gratis.

Gaat paars-wit met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 300 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Malaga strijkt u 235 euro op.

 

Voetbalkrant viert zijn tiende verjaardag op 7 oktober en dat gaat gepaard met heel wat activiteiten. Verlies onze website geen seconde uit het oog en win straks duotickets voor jouw favoriete club. Wij geven de komende maanden wekelijks duotickets voor wedstrijden van diverse ploegen weg! Tevens worden tal van andere feest-activiteiten georganiseerd!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties