Interview Been: "Koster wil altijd aanvallend voetbal brengen"

Robby Morren
Robby Morren
| 5 reacties
Been: "Koster wil altijd aanvallend voetbal brengen"
Foto: © SC

Het vertrouwen zit goed bij Racing Genk dat na 10 speeldagen nog steeds ongeslagen is en dat zo ook tegen Beerschot wil houden. Trainer Mario Been verwacht alvast een open wedstrijd.

Robby Morren in Genk

Met Beerschot krijgt de Nederlandse oefenmeester van Racing Genk een tegenstander met eveneens een Nederlandse coach voorgeschoteld. Been verwacht dat Adrie Koster vrijuit in de Cristal Arena zal komen voetballen wat moet resulteren in een mooie pot voetbal.

"Adrie Koster wil altijd aanvallend voetbal brengen, dat zie je ook aan hun manier van spelen. Zij hebben met Losada een hele bepalende speler, hij is een zeer goede voetballer en met Coulibaly hebben ze ook een sterk aanspeelpunt. Daarnaast hebben ze enkele jonge spelers uit de jonge PSV-school gehaald."

Nederlandse school
"Adrie is geen trainer die enkel aan verdedigen denkt en dat heeft misschien te maken met de Nederlandse school waaruit wij komen. Ik verwacht een elftal dat hier vrijuit komt spelen en dat zou betekenen dat wij wat meer ruimte krijgen. Daar zullen wij op een goede manier mee moeten omgaan. Beerschot is een ploeg om zeker rekening mee te houden."

"Over het algemeen spelen ploegen die naar hier komen toch wat terughoudender en wachten ze op onze fouten. Ik denk niet dat Adrie zo'n trainer is maar de wedstrijd zal dat uitwijzen."

Gretigheid
"Ik reken op de gretigheid van de spelers. Dat zit de hele competitie al goed en zaterdag moeten wij gewoon laten zien dat wij graag die 3 punten in eigen huis houden, zonder Beerschot te onderschatten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties