Reactie Bacca: "Voorzet Lestienne was schot"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 9 reacties
Bacca: "Voorzet Lestienne was schot"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Carlos Bacca kreeg dé kans op de 1-1 donderdagavond in Newcastle. De spits van Club kreeg een bal van Blondel op het hoofd en kopte via de grond over. Bacca zegt dat hij geen kans gemist heeft: "Lestienne gaf zelf toe dat die voorzet eigenlijk een schot was."

“Dat was geen niet te missen kans”, aldus Bacca aan het Nieuwsblad. “Het was geen voorzet van Lestienne, hij trapte op doel bij die fase. Dat gaf hij na de wedstrijd ook toe. Ik kopte niet, ik kreeg de bal gewoon tegen mijn hoofd geschoten.”

De prijsschutter van Club is teleurgesteld over de uitslag: “Ik ben zeer ontgoocheld met het resultaat want we speelden eigenlijk een goede match. Het is alleen zonde dat we door balverlies een goal pakken. Die ene fase kost ons een doelpunt en dat brak ons zuur op.”

Even was er paniek donderdagavond, Bacca ging na een duel met Tioté kermend neer: “Ik probeerde de bal af te pakken, maar ik kwam knie tegen knie met Tioté. Het deed in het begin ongelooflijk veel pijn, maar die verdween snel. Ik denk niet dat ik er iets ga aan overhouden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties