"Niet afhankelijk van Coulibaly"

Koen Schaaphok
| 17 reacties
"Niet afhankelijk van Coulibaly"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op de persconferentie voor de wedstrijd tussen Beerschot AC en Oud-Heverlee Leuven was het ontslag van Elimane Coulibaly een belangrijk onderwerp. Adrie Koster wou de echter naar de toekomst kijken. "Het hoofdstuk Coulibaly is wat mij betreft afgesloten."

Koen Schaaphok in Antwerpen

Er werd inmiddels al veel over gezegd en geschreven maar naar eigen zeggen ligt de heisa rond het ontslag van Elimane Coulibaly bij Beerschot AC achter rug bij Adrie Koster. “De zaak Coulibaly heeft onze voorbereiding voor de wedstrijd tegen OHL niet beïnvloed. We zijn vrijwel meteen overgegaan naar de orde van de dag. De zaken zijn gebeurd en we willen nu naar de toekomst kijken.” Op de vraag of hij het ergens heeft zien aankomen blijft de Zeeuw nuchter. “In een ploeg kan zoiets altijd gebeuren en dat kan je onmogelijk verwachten. We hebben het onderwerp altijd bespreekbaar gehouden in de groep.”

“Sportief verandert er weinig. We zijn nooit afhankelijk geweest van Coulibaly en zijn afwezigheid kunnen we goed opvangen dankzij onze brede spelerskern. Spelers vertrekken naar andere clubs, anderen raken geblesseerd en Coulibaly heeft ons op een jammerlijke manier verlaten. Ik had het liever anders zien lopen maar het is nu zo.”

Losada

De Senegalees werd ontslagen na een fysieke confrontatie met Hernan Losada. De Argentijn heeft inmiddels een klacht ingediend bij de politie. Kan de aanvaller zijn hoofd wel bij de volgende wedstrijd houden? “Voor Hernan gaat het leven ook weer verder. Ook hij heeft het hoofdstuk afgesloten op sportief vlak. Hij is nu alleen maar bezig met de partij tegen OHL en is, net zoals de rest van de spelers, gebrand op een goeie prestatie”, besluit Adrie Koster.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties