Zetterberg: "Teleurgesteld over spelniveau Anderlecht"

Christophe van den Boom
| 25 reacties
Zetterberg: "Teleurgesteld over spelniveau Anderlecht"
Foto: © SC

Pär Zetterberg is nog altijd zeer gehecht aan onze competitie. Hij zag de wedstrijd van Anderlecht tegen Charleroi via internet en was verbaasd over het lage niveau van Paars-Wit.

Anderlecht speelde zonder inspiratie en liep tegen de lamp in Charleroi. Het werd 2-0. “Ik was teleurgesteld over het spel, zeker na wat ik zag tegen Zenit”, aldus de voormalige speler van les Mauves in Sudpresse.

Ook was hij verbaasd over hoe licht de spelers de vier nederlagen in vijf matchen opvatten in de pers. “In mijn tijd was het crisis als we een keer verloren, dus ik kan me niet inbeelden hoe het is na vier nederlagen in vijf wedstrijden. Maar het is verbazingwekkend om te zien hoe de club nu alle kritiek vermijdt, terwijl ze eerder nog door Standard vermorzeld werden”, aldus de Zweed.

Zetterberg speelde in het verleden nog bij Anderlecht. Tussen 1989 en 2000  speelde hij bijna 200 competitiewedstrijden met Paars-Wit. Drie seizoenen later keerde hij terug naar het Constant Vanden Stockstadion alvorens hij in 2006 de schoenen aan de haak hing.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties