Reactie Evens: "Geweldig gevoel"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 11 reacties
Evens: "Geweldig gevoel"
Foto: © SC

Bernt Evens scoorde woensdagavond de verlossende 3-1 voor Cercle Brugge tegen Beerschot. "Die goal scoren is geweldig na zo'n emotionele week voor ons."

Sander De Graeve in Brugge

"Het was een heel emotionele week voor ons. We moesten nu winnen en dat hebben we gedaan. De verlossende goal scoren is geweldig. Het was ook mijn eerste van het seizoen. Het zal nog een heel zwaar jaar worden maar stilaan kunnen we terug naar boven kijken."

Staelens pakte uit met Eidur Gudjohnsen achter de spitsen, het pakte goed uit volgens Evens: "Bakenga moest voor de diepgang zorgen centraal, Uchebo voor de aanvoer van de flank. Ik denk dat we allemaal gezien hebben dat het heel goed draaide."

Staelens legde ook iets andere accenten: "We hebben nu meer druk vooruit en spelen directer, dat heeft geloond. De eerste helft hadden we kansen genoeg om de wedstrijd toen al te beslissen. Het is ook niet evident als Beerschot zijnde om zo lang met tien te spelen."

"Penalty of geen penalty, we zitten eens niet in het incasserende kamp, dat doet ook eens deugd. Het blijft natuurlijk jammer voor Stijnen", aldus Evens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties