Plet: "Die 4 goals, dat is altijd lekker"

Robby Morren
Robby Morren
| 10 reacties
Plet: "Die 4 goals, dat is altijd lekker"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Door de afwezigheid van De Ceulaer krijgt Glynor Plet zijn kans bij Genk en die grijpt hij met beide handen. De voorbije 3 wedstrijden scoorde hij liefst 4 keer. Ook tegen Cercle Brugge wil de Nederlander zich graag tonen.

Robby Morren in Genk

“Die 4 goals, dat is altijd lekker. Voor mij was het een goede week maar ook voor het team. We hebben punten behaald en dat is toch wel het belangrijkste. Het is belangrijk om de lijn nu door te trekken. Ik hoop dat ik deze vorm dit seizoen kan vasthouden", vertelt de aanvaller in een gesprek met Voetbalkrant.com. “Waarschijnlijk start ik wel en dat is weer een nieuwe kans voor mij om te tonen dat ik mijn uiterste best wil doen."

"Ik ken Cercle Brugge niet zo goed.  We hebben ze geanalyseerd en zij hebben een aantal snelle spelers voorin en natuurlijk een ervaren speler als Gudjohnsen. Ze staan onderin maar dat zegt mij niet zoveel. Als je onderin staat, wil je net je uiterste best doen om te winnen."

Niets te verliezen
Van onderschatting zal bij Plet alvast geen sprake zijn. "Wij moeten er altijd 100% voor gaan om de punten te pakken. We mogen de tegenstander zeker niet onderschatten en we moeten brengen wat we altijd brengen. Op papier moeten wij winnen maar dat maakt het net zo moeilijk. Zij hebben eigenlijk niets verliezen en wij wel. Wij moeten 100% geconcentreerd zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties