Gudjohnsen: "December is belangrijkste maand van het seizoen"

Christophe van den Boom
| 12 reacties
Gudjohnsen: "December is belangrijkste maand van het seizoen"
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Eidhur Gudjohnson beseft dat de komende maand van groot belang is voor Cercle Brugge. Dan kijkt het enkele rechtstreekse concurrenten in de ogen. In de strijd tegen de degradatie moeten die wedstrijden gewonnen worden.

“December wordt de belangrijkste maand van het seizoen. Waasland-Beveren en Lierse zijn cruciale matchen”, besefte de ex-aanvaller van Barcelona en Chelsea in Extra Time. “Tegen hen mogen we geen punten laten liggen en moeten we zorgen dat we dichterbij de concurrentie komen.”

In de beker neemt Cercle het op tegen stadsrivaal Club Brugge, nadien wacht Anderlecht in de competitie. “Daar kijk ik erg naar uit, want dat is toch de Belgische top. Al is Club op dit moment niet zo top.”

Ook blikte Gudjohnsen terug naar zijn debuut met de Vereniging. Tegen Zulte Waregem scoorde hij vanaf de stip en gaf hij meteen zijn visitekaartje af. “Eigenlijk stond ik niet op de lijst om te trappen. Ik denk wel dat er een lijstje was, maar ik weet niet wie daar opstond. Dat interesseerde me in principe niet. Ik pakte die bal en dacht: ‘ik ga hier mijn eerste goal scoren’.” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties