Courtois wil voorlopig niet terugkeren naar Chelsea

Courtois wil voorlopig niet terugkeren naar Chelsea
Foto: © SC

Thibaut Courtois heeft geen zin in een vervroegde terugkeer naar Chelsea. Dat melde zijn vader aan RTBF. Chelsea wil de doelman terughalen om Petr Cech scherp te houden.

De Engelse media spreken van een mogelijke terugkeer van de Rode Duivel in januari. Chelsea-coach Rafael Benitez wil er op die manier voor zorgen dat de concentratie van de Tsjechische international niet verslapt.

Maar Thibaut Courtois ziet een terugkeer naar Stamford Bridge voorlopig niet zitten. “Thibaut wil spelen. Als Atlético Madrid volgend seizoen in de Champions League speelt, is er geen reden om er te vertrekken”, verklaarde vader Thierry aan de Franstalige publieke omroep RTBF.

De doelman is nog altijd eigendom van Chelsea en als de club beslist om hem terug te halen, dan heeft hij weinig in de pap te brokken.

Bij Atlético Madrid doet hij het voorlopig uitstekend. Vorig seizoen won hij met Atlético de Europa League en op dit moment staan ze op de tweede plaats in de Spaanse competitie op drie punten achterstand van FC Barcelona en met een voorsprong van acht punten op stadsrivaal Real Madrid.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties