Wat kan Club in Marítimo zonder linksachter?

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 17 reacties
Wat kan Club in Marítimo zonder linksachter?
Foto: © SC

Club probeert op het veld van Marítimo Funchal de Europa League campagne van dit seizoen positief af te sluiten. Het is al uitgeschakeld maar kan vanavond voorkomen dat het laatste wordt in de groep.

Marítimo staat namelijk laatste in de groep met één punt minder als Club Brugge. Als de Bruggelingen niet verliezen is de derde plaats in de groep zeker. Het zal echter niet makkelijk worden om een eerste uitzege van het seizoen te boeken. Marítimo is thuis ongeslagen in Europa en staat defensief sterk, met vijf tegengoals in evenveel wedstrijden.

Bij Club geen Stenman door een administratieve blunder, dat kon u hier al lezen. Verder zijn ook Vazquez, Zimling, Trickovski niet afgereisd naar Portugal. Buysse, Bacca, Engels en Larsen krijgen rust en zitten niet in de selectie. Club won de heenwedstrijd met 2-0 na een goal en assist van Bacca.

De wedstrijd is hier Live te volgen vanaf 19u!

Club Brugge underdog volgens UNIBET

UNIBET ziet Club laatste worden. Het ziet Marítimo als favoriet. Een gokje wagen op één van beide ploegen? Open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Indien Marítimo inderdaad wint, krijgt u 129 euro bij een gok van 60 euro. Een gokje op Arsenal bij UNIBET van 60 euro kan u maar liesft 195 euro opleveren!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties