Reactie Moyes: "Blij met overwinning, ongelukkig met blessure Mirallas"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Moyes: "Blij met overwinning, ongelukkig met blessure Mirallas"
Foto: © SC

David Moyes was uiteraard tevreden na de 2-1 zege van Everton tegen Tottenham. Zijn ploeg verraste Tottenham door in de extra tijd nog twee doelpunten te maken. Hij is wel teleurgesteld over de blessure van Kevin Mirallas.

De drie punten leken ver weg voor Everton na de goal van Dempsey een kwartier voor tijd. Toch konden Pienaar en Jelavic in de extra tijd de situatie rechtzetten. “We speelden erg goed, vooral in de eerste helft met Mirallas en Coleman”, aldus Moyes op een persconferentie.

Moyes vond de zege verdiend: “Als we niet gewonnen hadden zaten we hier nu met de vraag waarom de bal er maar niet in ging. Tottenham werd beter na 15 minuten in de tweede helft en we moesten wat verdedigen maar we groeiden opnieuw net toen zij de 0-1 maakten.”

Kevin Mirallas vierde net zijn terugkeer maar bleef in de rust in de kleedkamer met opnieuw problemen aan de hamstrings: “Ik denk niet dat hij een scheur opliep, ik denk gewoon dat het helemaal vast zat. Hij zal hard gemist worden, zeker als je ziet wat hij de eerste helft bracht. We misten in de tweede helft net dat tikkeltje extra waar hij steeds voor zorgt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties