Rooney: "Winnen tegen City zou ze onder enorme druk zetten"

Rooney: "Winnen tegen City zou ze onder enorme druk zetten"
Foto: © SC

Met de derby tussen Manchester City en Manchester United voor de boeg, begint de spanning te rijzen in de textielstad. Wayne Rooney ziet mogelijkheden voor United om met winst City in de put te duwen.

Manchester United staat drie punten voor op The Citizens, dus winst in het Etihad Stadium zou hun voorsprong op de grote concurrent verdubbelen. Daarenboven zou het de druk op City verhogen, omdat het team deze week ook Europees werd uitgeschakeld. “City ligt uit de Champions League en de club heeft een beetje een moeilijke tijd, dus als wij winnen zouden we de druk op City kunnen verhogen. Drie punten meegraaien zou echt een geweldige prestatie zijn”, aldus Wayne Rooney.

De spits van Manchester United denkt dat zijn club de wedstrijd kan winnen via de flanken: “Ik denk dat onze sterkte is dat we goede vleugelspelers op het veld zetten, waardoor we het spel goed breed kunnen houden en er veel goede voorzetten de grote rechthoek in belanden. Dat is al jaren ons spel en daardoor onze grote sterkte”, besloot de Engelse spits. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties