Reactie Villas-Boas: "Een harde klap"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Villas-Boas: "Een harde klap"
Foto: © SC

Tottenham stond op het veld van Everton tot net voor affluiten op een 0-1 voorsprong. In de blessuretijd zag het Everton toch nog de zege pakken. Dat kwam hard aan bij coach Villas- Boas: "Het is een harde klap, we hadden alles onder controle."

“We speelden niet goed in de eerste helft maar verbeterden echt na de rust. Hun spel was in de tweede helft ook van mindere kwaliteit dan daarvoor. Buiten die twee goals leken we echt de controle over de match te hebben. Het is een harde klap”, aldus een verweesde Villas-Boas op de persconferentie.

Het is niet de eerste keer dat Tottenham een goed resultaat door de neus geboord ziet in de extra tijd: “Als we kijken naar alle goals die we al slikten in de laatste minuten van de wedstrijd worden we bijna wanhopig. Moest elke match na 90 minuten stoppen, we zouden op de eerste plaats staan.”

“Je zag meteen aan de aftrap na de 1-1 dat ze er vol voor zouden gaan.” Villas-Boas moest het zonder Bale doen maar vervanger Dempsey stelde niet teleur: “Het is natuurlijk een ander type. Bale is een pure vleugelspeler en Dempsey snijdt meer naar binnen. Ik ben tevreden dat hij kon scoren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties