El Ghanassy moet zich bewijzen na Nieuwjaar

El Ghanassy moet zich bewijzen na Nieuwjaar
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Yassine El Ghanassy heeft de opdracht gekregen om zichzelf nog fitter te maken om zo te bewijzen dat hij een belangrijke speler kan worden voor West Bromwich Albion na de winterstop.

El Ghanassy werd deze zomer door AA Gent voor een jaar uitgeleend aan West Bromwich Albion, maar tot op heden werd de Belg nog nauwelijks ingezet. Hij haalt vaak zelfs niet eens de selectie en vergaarde in twee duels van de League Cup nog geen honderd speelminuten.

Er werd al gefluisterd dat de Belg zou worden teruggestuurd naar AA Gent, maar na Nieuwjaar zou hij mogelijk toch nog zijn kans kunnen krijgen bij WBA. Coach Keith Downing weet wel dat de aanvaller nog leerpunten heeft.

Goede lessen

“Yassine is een goede dribbelaar, maar moet nog wat inschatten wanneer hij mag proberen dribbelen en wanneer niet. Hij komt uit een andere voetbalcultuur en moet ook het verdedigend opzicht van zijn positie nog wat aanscherpen. Hij heeft in de eerste helft van het seizoen veel gezien en geleerd, wat voor hem een goede les is. Dat kan hem na Nieuwjaar helpen in zijn ontwikkeling als speler bij ons”, aldus Downing tegen The Birmingham Mail.

De kans bestaat dat El Ghanassy zijn kans na de winterstop krijgt, omdat enkele van zijn concurrenten op zijn positie mogelijk andere oorden opzoeken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties