Reactie Bourabia: "We hadden tweede penalty moeten krijgen"

Robby Morren
Robby Morren
| 5 reacties
Bourabia: "We hadden tweede penalty moeten krijgen"
Foto: © SC

Rachid Bourabia speelde tegen Cercle een sterke partij. Hij baalde dat het geen drie punten opleverde. Bovendien had Lierse volgens hem nog een tweede strafschop moeten krijgen.

Robby Morren in Lier

"We hebben bijna de ideale match gespeeld maar ze duurde één minuut te lang", klonk het bij de teleurgestelde Marokkaan. "We scoorden onmiddellijk bij het begin van de tweede helft, dat was het ideale scenario voor ons."

"We hebben veel kansen gecreëerd, alle details waren in ons voordeel uitgezonderd die laatste minuut die ons nu heel duur te staan komt. We hebben alles gedaan om te winnen. De teleurstelling is dan ook heel groot."

Tevreden over eigen prestatie
Over zijn eigen prestatie was Bourabia heel tevreden. "Ik heb een goede wedstrijd gespeeld. Persoonlijk ben ik tevreden. Ik heb gescoord, de penaltyfout werd op mij gemaakt en ook de rode kaart voor Gudjohnsen viel na contact met mij. Het is alleen ontzettend jammer dat het ons geen overwinning oplevert."

Strafschop te weinig
Bourabia ging in de zestien neer na contact met Stef Wils. "Het was echt wel een strafschop. Trouwens, een kwartier later werd dezelfde fout gemaakt door Cercle in hun zestienmeter maar toen floot de scheidsrechter niet meer. Toen had de bal opnieuw op de stip gemoeten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties