Advocaat: "PSV zou er sterker van worden als het nu investeert"

Advocaat: "PSV zou er sterker van worden als het nu investeert"
Foto: © SC

Dick Advocaat hoopte op een aantal versterkingen voor zijn club, maar PSV lijkt enkel nog op zoek naar een aanvallende middenvelder. Samen met Oscar Hiljemark zijn dat twee versterkingen, terwijl de coach er liever meer had gezien.

“Het was verstandiger geweest als ze mijn wensen hadden ingewilligd, goed voor de club. We krijgen niet altijd wat we willen. We vinden dat we als technische staf met redelijke eisen komen. Maar als ze het niet willen, dan houdt het sowieso op”, aldus Advocaat tegen het Algemeen Dagblad.

“In onze ogen wordt PSV er sterker van als het nu investeert. Ik zou creatief zijn op dit moment. Komende zomer gaan er zeker twee of drie voetballers weg”, oppert de coach van PSV om nu alvast extra spelers aan te trekken om met een buffer de zomertransferperiode te kunnen ingaan.

Voor de positie als aanvallende middenvelder blijft Adam Maher ondertussen kandidaat nummer 1. “We hebben enkel Wijnaldum op die plaats. Als je Maher haalt, heb je iemand die nog jaren meegaat”, besloot Advocaat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties