Gudjohnsen: "Belgische jongens zijn te braaf"

Fabian Morren
| 14 reacties
Gudjohnsen: "Belgische jongens zijn te braaf"
Foto: © SC

Het wordt zondag een speciale wedstrijd voor Eidur Gudjohnsen. In de Brugse derby kijkt de IJslander meteen zijn ex-club, of beter gezegd vereniging, in de ogen.

"Na de match tegen Charleroi op 26 januari kon ik gratis naar het buitenland. Maar dat zou ik niet eerlijk vinden tegenover een ploeg die me net heeft aangetrokken. Ik moet wel toegeven: voor ik naar België kwam, had ik nooit gedacht dat ik hier voor een langere termijn zou blijven. Dat is een grote verrassing voor iedereen, voor mezelf ook. Ik had het niet zo gepland", zegt Gudjohnsen in Het Laatste Nieuws.

Gudjohnsen kan na enkele maanden nu ook een mening vormen over het niveau van de Belgische competitie. "Die is best goed, al vind ik de Belgische jongens van nature wat te braaf", aldus de IJslander. "Er zit talent genoeg. Dat zie je aan het feit dat ze op jonge leeftijd worden weggeplukt en het ook maken in het buitenland. Sommige stadions zijn hier natuurlijk niet de mooiste van Europa, maar zolang de grasmat goed is, vind ik dat niet erg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties