Reactie Maes: "Mokulu heeft zich getoond"

Maes: "Mokulu heeft zich getoond"
Foto: © SC

Lokeren is klaar voor de wedstrijd van volgende week tegen Anderlecht na de 2-6-zege tegen OH Leuven. Peter Maes was na de wedstrijd dan ook één en al glimlach.

"Het is te vroeg om al te feesten, maar als je zes goals maakt op OHL is dat natuurlijk een fantastische prestatie. We zijn eigenlijk wel een doelpuntenmachine. We misten zes basisspelers, maar dan zie je wat organisatie betekent. Iedereen wist wat hij moest doen", aldus Maes.

Lokeren gaat door op zijn elan in 2013. "De eerste wedstrijd na de winterstop is toch altijd wat koffiedik kijken. Maar als je vroeg een doelpunt maakt, komt het vertrouwen vanzelf. We hebben heel slim met de geboden ruimte omgesprongen. OHL kon toch nog terugkeren, maar dan heb je nog de sublieme traptechniek van Leko."

Over Benjamin Mokulu kon hij ook tevreden zijn. De ontevreden aanvaller scoorde drie keer. "Hij heeft zich aan iedereen laten zien, ook aan mij. Hij is een jonge speler, maar hij komt op een leeftijd dat hij structuur  in zijn leven krijgt. Zoals hij vandaag speelde, is hij een enorm bruikbaar element."

Volgende week volgt dan Anderlecht. "We kijken nog niet naar die wedstrijd. Als we dezelfde prestatie kunnen neerzetten, gaan we een mooie wedstrijd krijgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties