Jans: "Pas ten vroegste maart beslissing over Zwolle"

Jans: "Pas ten vroegste maart beslissing over Zwolle"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ron Jans heeft er een eerste onderhandelingsronde met PEC Zwolle opzitten. De ex-Standardcoach gaat de volgende maanden verder praten, maar neemt zijn tijd voor een beslissing.

"Ik heb een heel positief kennismakingsgesprek gehad", zegt Jans in het Algemeen Dagblad. "Maar we hebben verder niets concreets afgesproken. Ik neem op zijn vroegst pas in maart een beslissing over mijn toekomst. En misschien nog wel later."

Eerder zei Jans nee tegen een job bij Cambuur. "Cambuur heeft me gepolst. Ik heb daar een week over nagedacht en heb ze toen vriendelijk afgezegd. Het is een club die hogerop wil en leeft qua publiek, maar ze zitten wel in de eerste divisie. Ze wilden bovendien iemand voor een dubbelfunctie. Aan die stap was ik nog niet toe. Ik wil als trainer nog dagelijks op het veld staan."

Zwolle is dan wel weer interessant. "Het kan. Zeker gezien mijn achtergrond. Ik heb bij PEC in de jeugd gespeeld en heb er het eerste elftal gehaald. Als je met mensen gaat praten, ben je in elk geval nieuwsgierig. Maar ik wacht nog even af en wil eerst alles rustig op een rijtje zetten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties