Reactie Skulason: "Heb besloten om te blijven"

Skulason: "Heb besloten om te blijven"
Foto: © SC

Olafur Skulason mocht bij Zulte Waregem nog eens invallen in de gewonnen wedstrijd tegen Lierse. Voor de Ijslander is zelfs een invalbeurt interessant. "Elke minuut dat de coach mij laat spelen telt."

Voor de winterstop leek het er op dat Skulason Zulte Waregem ging verlaten, maar een overstap lijkt nu niet meer aan de orde. “Er was tijdens de winterstop interesse van andere clubs en het was aan mij om al dan niet te vertrekken. Na een goed gesprek met Patrick Decuyper heb ik besloten om te blijven tot het einde van het seizoen”, aldus Olafur Skulason tegen Het Nieuwsblad.

Dat Junior Malanda misschien toch nog vertrekt, zou de kansen van de Ijslander in het team doen stijgen. Zelf is hij daar niet echt mee bezig. “De coach heeft drie keuzes op die plaats: Malanda, Delaplace en ik. Als iemand gekwetst is, kunnen de anderen hun kans grijpen. Ik probeer er het beste van te maken. Elke minuut dat de coach mij laat spelen telt, het maakt voor mij niet uit hoe lang ik dan op het veld sta”, besloot Skulason.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties