Reactie De Mets: "Het veld vormde een probleem"

Christophe van den Boom
| 0 reacties
De Mets: "Het veld vormde een probleem"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Kortrijk verloor zaterdag met het kleinste verschil van Bergen. De Kerels kregen enkele goede kansen, maar konden die niet omzetten in een doelpunt. Gertjan De Mets was na afloop alles behalve tevreden.

“Dit was geen goede generale repetitie voor de bekerwedstrijd, deze week tegen Cercle Brugge”, opende de middenvelder in Het Nieuwsblad. “Onze doelman heeft zeker twee gemaakte doelpunten gered. Tegen die goal kon hij niets beginnen. Zij deden wat wij niet konden: scoren. Nochtans creëerden we voldoende kansen en zetten we goed druk naar voren.”

Volgens De Mets was de staat van het veld een grote boosdoener. “Dat vormde helaas een probleem. Het hielp een ploeg zoals Kortrijk niet. Voor een team die het spel moet maken, zoals wij, was dat zeker een nadeel. Bergen liet ons komen. Eigenlijk was dit een match die op 0-0 zou uitdraaien, maar een ongelukkig doelpunt besliste daar anders over.”

Zondag staat Kortrijk de heenronde van de halve finales van de Beker van België te wachten. Om door te storen moeten ze tegen Cercle Brugge doen wat zaterdag niet lukte: scoren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties