Messi eert zoon met tattoo

Timothy Collard
Timothy Collard
| 9 reacties
Messi eert zoon met tattoo
Foto: © SC

Lionel Messi heeft een tattoo op zijn linkerkuit laten plaatsten. Hij koos voor de naam van zijn onlangs geboren zoontje, Thiago. De Argentijnse balvirtuoos stuurde vandaag een tweet de wereld in waarop te zien is dat de naam van zijn zoon op zijn kuit staat, met twee babyhandjes rond.

De spelmaker van Barcelona werd op 2 november vorig jaar vader van zijn eerste kind. Zijn vrouw, Antonella Roccuzzo, zette toen Thiago Messi op de wereld. Papa Lionel eert die geboorte nu enkele maanden later door middel van een tattoo op zijn linkerkuit. Wij zijn alvast benieuwd of de Argentijnse doelpuntenmachine bij zijn volgende treffer zijn been ook nog even zal showen voor alle camera’s.

Messi beleeft ook dit seizoen weer een geweldig jaar. Hij scoorde alleen in de Spaanse competitie al 42 doelpunten in amper 28 wedstrijden. De Argentijn is samen met Barça goed op weg om, na Real vorig jaar, opnieuw kampioen te spelen in Spanje. Ook in de Champions League is de Catalaanse topclub nog in de running om de trofee met de lange oren in de wacht te slepen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties